top of page

Lesmateriaal & accomodatie

Ricardo heeft de beschikking over een zeer complete trainingsfaciliteit en geavanceerde lesmaterialen waardoor hij afwisselend, comfortabel en complete lessen kan aanbieden, van beginnende golfer tot ervaren speler.

Accomodatie

 

Golf en Country Club Wittem:

Bij Golf en Country Club Wittem vinden de lessen meestal plaats op de driving range. Deze is mooi gelegen in het bos en voorzien van een aparte lescabine waar u ongestoord les kunt krijgen. Ook is er de mogelijkheid om indoor te putten. Dit in samenwerking met SAM Putting Lab. Ook is er een gloednieuwe oefengreen beschikbaar, met een apart gedeelte om te chippen, bunkerslagen te oefenen. Momenteel is Golf en Country Club Wittem volop bezig met het verbeteren van de baan, om het speelplezier nog meer te vergoten.

Well-Putt matten

 

De 8 meter lange putt-matten van Wellputt zijn gebaseerd op richting en afstand. De oefeningen zijn eindeloos en ook hier kunnen verschillende circuits gespeeld worden. Door de vele markeringen op deze matten kunt u uw oplijnen, zwaaibaan en lengte van de putt’s ideaal oefenen. Door gebruik te maken van deze putt matten tijdens de les, krijgt u een inzicht in de lengte van de zwaai, ritme en bladstand tijdens de zwaai.

 

Flightscope X2

 

Meten is weten! Dankzij de technologische ontwikkelingen van de laatste jaren is er veel meer bekend over hoe de swing de balvlucht beïnvloedt. Ricardo maakt hiervoor gebruik van zijn Flightscope X2. Dit is een 3D bal- en club tracking systeem dat werkt op basis van Doppler Radar en is 's-werelds meest accurate en draagbare golf launch monitor. Dankzij de metingen die hij hiermee doet is het mogelijk om nauwkeurig vast te stellen wat de oorzaak is van de uitkomst van uw slag.

 

Tevens dient de Flightscope als simulator, dus wanneer we deze in de indoorlokalen gebruiken word de balvlucht geprojecteerd op het impact screen, waar u tegen aanslaat. Dankzij de software kan zo iedere gewenste slag of afstand geoefend worden, maar kan er zelfs hele banen gespeeld worden.

 

driving-range.jpg
spiegel_edited.jpg
FS-X1.jpg
indoor.jpg
1934uxeune.jpg
bottom of page